Nyemprot blanja karcyaiku, lipat koper karcyaiku, bayi dhuwur kursi, bayi wyaikuuh basin, bayi parikan - Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd yaiku a prsakaesional produksi saka saben dina kabutuhan lan maternal lan anak produk

Babagan awake dhewe

Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd diadegaké ing taun 1998, kalebu area udakara 25,000 meter persegi, yaiku produksi profésional produk saben dina lan produk Maternal & Anak kayata kothak bledosan lempitan, mobil bagasi, lempitan , kontaner lempitan, kranjang lempitan, gantungan alat kebersihan sihir multifunctional, gantungan sandhangan, piring nedha bengi macem-macem kendaraan, kranjang blanja pasar lan kursi dhuwure bayi, cuci bayi, piranti tabel pinggan lan bayi lan kabutuhan liyane saben dinane luwih akeh saka atusan produk.

Wahsun duwe meh 100 peralatan pabrik injeksi kelas pertama lan industri, kanggo nguatake manajemen, nambah kualitas lan nambah kompetensi pasar, kita wis ngetrapake sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas Internasional ISO 9001 lan Sistem 14001 Manajemen Lingkungan Internasional ISO 14001. .Kita duwe bengkel gratis bledug tanpa bledug kanggo produk Maternal & Anak, nindakake implementasi bebas bledug lan nambah sistem kontrol kualitas sing sampurna lan lulus sertifikat inspeksi pabrik BSCI, SEDEX lan Wal-mart. Ngawasi proses tuku lan produksi bahan mentah kanggo mesthekake yen produk bisa memenuhi syarat pelanggan. Struktur manajemen lengkap lan kerjasama sing cedhak ing antarane departemen nggawe prosedur produksi luwih lancar lan njamin kualitas produk kanthi cepet lan cepet lan pangiriman kanthi tepat.
shouye-img
Maca liyane

Kabar paling anyar

Ing pesenan kanggo ngiyataken manajemen
Ing pesenan kanggo ngiyataken manajemen

Ing pesenan kanggo ngiyataken manajemen, ngapikake kwalitase lan luwih ningkatake pasar kepinteran, ing perusahaan gawe kwalitase manajemen sistem miturut kanggo syarat saka.

Kepiye kanggo milih a dhuwur kursi kanggo bayi?
Kepiye kanggo milih a dhuwur kursi kanggo bayi?

Saka ing wektu a bayi mangan tetep wae panganan, iku yaiku wektu kanggo nimbang tuku a dhuwur kursi Dhuwur kursi Thyaiku kursi yaiku suikuable kanggo anake saka 2 kanggo 3 taun lawas. Kanggo milih a awet model ...

Ngenalke maju teknologi
Ngenalke maju teknologi

Ngenalke maju teknologi, ingg perusahaan gawe kothong piringg bengkel kang yaiku spesialisasi ing produksi saka kothong piringgs saka macem-macem spesifikasi.