Ngenalke maju teknologi - Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd
Industri Warta

Ngenalke maju teknologi

2019-08-06
Ngenalke maju tekoralogi, ingg perusahaan gawe kothong piringg bengkel kang yaiku spesialisasi ing produksi saka kothong piringgs saka macem-macem spesifikasi. Saiki kothong piringgs diprodhuksi dening ingg perusahaan wis ingg nderekg spesifikasi: keklanelan 2-7mm, wide<1650mm lan dawa tanpa watesan Kothong piringgs ingclude ordingary kothong piringgs, antyaikutatic kothong piringgs, nindakakeg kothong piringgs, uvioresyaikutant anti tuwag fire-resyaikutingg kothong piringgs, lsp. Ing produk wis ingg characteryaikutics saka entheng bobote (kothong struktur), ketoksikan, ora polusi