Nyemprot blanja karcis, lipat koper karcis, bayi dhuwur kursi, bayi wisuh basin, bayi parikan Produsen - Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd

Produk

View as  
 
  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sinau meja & kursi. Y-shaped pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sederhana kursi. 3 pamblokiran tray penyesuaian, Aku dadirdadintuk pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray yaiku digawe saka kualitas dhuwur PP silikon materi. Iku yaiku cocog kanggo bayi saka 3 wulan kanggo 4 taun lawas. Ing produk yaiku kasedhiya ing pingk, biru lan ijo, lan saget dadi cuskanggomized dening cuskanggomers. Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray tray dyaikuhes Prakanggo silikon dipakani piranti komputer anake carkanggoon piranti komputer.

  • Ing bayi pingang godhong semanggi panganan mangkok yaiku digawe saka panganan bahan PP lan ngemot ora BPA. Iku yaiku awet, aman lan awet, lan gampang kanggo resik. Bayi panganan mangkoks yaiku digawe saka sayur murni, woh murni, fyaikuh tempel pitik murni, lsp. kapan wae, ing ngendi wae. Ing mecah rod yaiku gampang kanggo genggeman lan saget tlingah panganan ing 360 derajat. Bayi panganan mangkok gaya yaiku pingang godhong semanggi gaya, cute lan warni.

  • Ing bayi cutlery wujud yaiku wujudd kaya a kartun sithik dinosaurus, nengsemake lan apik banget. Perangking Lunak yaiku digawe saka panganan bahan safety PP mingeri, tanpa slip silikon, nggantung lan saluran Lumbung. Panganan dipakani tray tray dyaikuhes Pringo silikon dipakani piranti komputer bocah kartun piranti komputer anti-scalding hlanle, gedhe kapasitas, transparan tutup dustprosaka, jero panganan Lumbung panggonan. Bayi cutlery saget dadi digawe panas lan disterilisasi ing dhuwur temperingure.