Bayi Perangkat Lunak pabrik panas adol wholeadol - Wahsun Plastik Produk

Bayi Perangkat Lunak

Nalika bayi ing omah wiwit nambah panganan komplementer, utawa bayi wiwit nyekel piranti tabel ing tangane wong diwasa, lan kanthi jebul ngirim panganan menyang cangkeme, Ibu lan Bapak kudu mikir milih set barang khusus kanggo bayi kanggo bayi.

Nyiapake sakumpulan bayi sing khusus kanggo bayi ing omah iku bermanfaat kanggo: ningkatake minat bayi kanggo mangan, ngembangake kemampuan bayi, lan supaya bayi bisa nindakake kabiasaan panganan sing apik.

Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd barang-barang meja bayi digawe saka bahan silikon PP berkualiti tinggi, cocog kanggo bayi wiwit umur 3 wulan 4 taun, warna bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.
View as  
 
  • Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray yaiku digawe saka kualitas dhuwur PP silikon materi. Iku yaiku cocog kanggo bayi saka 3 wulan kanggo 4 taun lawas. Ing produk yaiku kasedhiya ing pingk, biru lan ijo, lan saget dadi cuskanggomized dening cuskanggomers. Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray tray dyaikuhes Prakanggo silikon dipakani piranti komputer anake carkanggoon piranti komputer.

  • Ing bayi pingang godhong semanggi panganan mangkok yaiku digawe saka panganan bahan PP lan ngemot ora BPA. Iku yaiku awet, aman lan awet, lan gampang kanggo resik. Bayi panganan mangkoks yaiku digawe saka sayur murni, woh murni, fyaikuh tempel pitik murni, lsp. kapan wae, ing ngendi wae. Ing mecah rod yaiku gampang kanggo genggeman lan saget tlingah panganan ing 360 derajat. Bayi panganan mangkok gaya yaiku pingang godhong semanggi gaya, cute lan warni.

  • Ing bayi cutlery wujud yaiku wujudd kaya a kartun sithik dinosaurus, nengsemake lan apik banget. Perangking Lunak yaiku digawe saka panganan bahan safety PP mingeri, tanpa slip silikon, nggantung lan saluran Lumbung. Panganan dipakani tray tray dyaikuhes Pringo silikon dipakani piranti komputer bocah kartun piranti komputer anti-scalding hlanle, gedhe kapasitas, transparan tutup dustprosaka, jero panganan Lumbung panggonan. Bayi cutlery saget dadi digawe panas lan disterilisasi ing dhuwur temperingure.

  • Bayi cutlery yaiku wujudhe kaya a kupu, nengsemake lan apik banget. Ing bayi cutlery yaiku digawe saka panganan bahan amanty PP materi, kang yaiku awet, aman lan awet Bayi cangkir yaiku ditumpuk ingg ingg kulkas kanggo nyimpen regane panggonan. Saget dadi digunakake ingg dyaikuhwashers, mikrofoli, lan kulkass amanly. Bayi kupu-kupu panganan skanggorage yaiku non-kanggoxic lan ora kepenak, entheng bobot, dampak resyaikutant, ora duwe cacat, dudu gampang kanggo break, asam lan alkali resyaikutant, awet lan gampang kanggo resik.

 1 
Wahsun yaiku a prsakaesional pabrik saka Bayi Perangkat Lunak, kita Bayi Perangkat Lunak wis a paten sertifikat, maju kualitas, lanhap rega, kena lan panas adol jaban rangkah. Sugeng rawuh kanggo kita pabrik wholeadol lan cuskanggomized Bayi Perangkat Lunak.