Bayi Wisuh pabrik panas adol wholeadol - Wahsun Plastik Produk

Bayi Wisuh

Cukur bayi yaiku desain kartun kanthi PP sing ramah lingkungan lan desain 3,6 mm sing ora stabil lan ora ana ing ngisor. Tepi licin nglindhungi tangan bayi lan gawean nubuck sing berkualitas tinggi. Wisuh bayi tahan suhu dhuwur, ora kena dialami tuwa, lan nduwure umur layanan sing dawa.

Pambasuh bayi digawe saka plastik, bobot entheng, awet lan higienis. Cocog kanggo cuci rumah tangga, kebersihan, lsp.
View as  
 
  • Bayi segel cuci segel kartun desain, panggunaan lingkungan grapyak PP. Bayi cuci ngisor 3.6mm stabil lan tanpa slip desain, bayi cuci. Ing bayi's cuci wis a lancar pinggir iku nglindhungi ing bayi's hlan lan a kualitas dhuwur nubuck pakaryan.

  • Bayi terwelu cuci terwelu wujud, cute lan warni. Bayi terwelu cuci karo lingkungan grapyak PP, matte ngrasa, non-slip, 3.6 mm nglukis desain, dhuwur suhu ketahanan, dudu gampang kanggo umur, suwe layanan panguripan. Ing bayi cuci wis a lancar pinggir iku nglindhungi ing bayi hlan.

  • Ing bayi penguin cuci ngetrapake lingkungan grapyak PP, matte ngrasa, tanpa slip, dhuwur suhu ketahanan, dudu gampang kanggo umur, lan wis a suwe layanan panguripan. Ing botkanggom saka ing cuci wis a stabil lan tanpa slip desain karo 3.6 mm. Bayi cilik penguin cuci karo lancar pinggir nglindhungi sampeyan bayi's hlan, dhuwur kwalitase nubuck pakaryan gaya.

  • Ing bayi cuci panggunaan ing singa wujud kanggo dadi nengsemake lan apik, dadi iku ing bayi tresna iku. Ing bayi cuci yaiku digawe saka lingkungan grapyak PP, matte, non-slip, lan mlaneg. Thyaiku bayi wyaikuuh cekungan yaiku ngrancang kanggo nglindhungi sampeyan bayi's hlans lan kualitas dhuwur nubuck pakaryan. Dhuwur suhu resyaikutance, dudu gampang kanggo umur, suwe layanan panguripan.

  • Bayi cuci kartun dingosaurus desaing, linggkungan grapyak PP, 3.6mm stabil lan tanpa slip desaing ingg ingg ngyaikuor. Ing lancar pingggir saka ingg bayi wyaikuuh cekungan nglingdhungi ingg bayi's hlan, kualitas dhuwur nubuck pakaryan, dhuwur temperinggure ketahanan, tuwa ketahanan lan suwe layanan panguripan. Ing bayi wyaikuuhcekungan yaiku kasedhiya ing pingk, biru, kuning lan ijo. Ing bayi wyaikuuhcekungan saget uga dadi ngarang kanggo sampeyan kabutuhan.

  • Ing bayi cuci lan ing bruwang gaya desain nggawe ing cuci sugih lan apik banget lan ingraktif kanggo ing bayi. Ing bayi cuci yaiku lingkungan grapyak PP karo a 3.6 mm stabil lan tanpa slip desain ing ing botkanggom. Ing lancar pinggir saka ing bayi wisuh cekungan nglindhungi ing bayi's hlan, kualitas dhuwur nubuck pakaryan, dhuwur temperingure resyaikutance, tuwa resyaikutance lan suwe layanan panguripan. Ing bayi cuci warna saget uga dadi cuskanggomized miturut kanggo sampeyan syarat kanggo ketemu sampeyan kabutuhan.

 1 
Wahsun yaiku a prsakaesional pabrik saka Bayi Wisuh, kita Bayi Wisuh wis a paten sertifikat, maju kualitas, lanhap rega, kena lan panas adol jaban rangkah. Sugeng rawuh kanggo kita pabrik wholeadol lan cuskanggomized Bayi Wisuh.