Maternal lan anak produk pabrik panas adol wholeadol - Wahsun Plastik Produk

Maternal lan anak produk

Penyediaan ibu lan bocah minangka produk kesehatan profesional kanggo klompok khusus wanita ngandhut lan umur 0-3.

Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd nduweni syarat QS paling anyar kanggo bengkel produk bledug saka bledug lan anak, kanthi ketat nindakake produksi bebas bledug, nyempurnakake sistem kontrol kualitas, lan sukses lulus pemeriksaan pabrik lan sertifikasi pabrik saka BSCI, SEDEX lan Wal-Mart. Ngawasi proses pengadaan bahan lan bahan mentah kanggo mesthekake yen produk ibu lan anak bisa memenuhi syarat pelanggan.

Kita duwe syarat sing dhuwur banget kanggo produk ibu lan bocah, saéngga pilihan produk ibu lan bocah cukup ketat. Produk ibu lan bocah kalebu kursi dhuwur bayi, ruang mandi bayi, panyimpenan bayi, cutlery bayi, potty lan sapiturute.
View as  
 
  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sinau meja & kursi. Y-shaped pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sederhana kursi. 3 pamblokiran tray penyesuaian, Aku dadirdadintuk pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray yaiku digawe saka kualitas dhuwur PP silikon materi. Iku yaiku cocog kanggo bayi saka 3 wulan kanggo 4 taun lawas. Ing produk yaiku kasedhiya ing pingk, biru lan ijo, lan saget dadi cuskanggomized dening cuskanggomers. Bayi dadirdadintuk penguing panganan dipakani tray tray dyaikuhes Prakanggo silikon dipakani piranti komputer anake carkanggoon piranti komputer.

  • Ing bayi pingang godhong semanggi panganan mangkok yaiku digawe saka panganan bahan PP lan ngemot ora BPA. Iku yaiku awet, aman lan awet, lan gampang kanggo resik. Bayi panganan mangkoks yaiku digawe saka sayur murni, woh murni, fyaikuh tempel pitik murni, lsp. kapan wae, ing ngendi wae. Ing mecah rod yaiku gampang kanggo genggeman lan saget tlingah panganan ing 360 derajat. Bayi panganan mangkok gaya yaiku pingang godhong semanggi gaya, cute lan warni.

  • Ing bayi cutlery wujud yaiku wujudd kaya a kartun sithik dinosaurus, nengsemake lan apik banget. Perangking Lunak yaiku digawe saka panganan bahan safety PP mingeri, tanpa slip silikon, nggantung lan saluran Lumbung. Panganan dipakani tray tray dyaikuhes Pringo silikon dipakani piranti komputer bocah kartun piranti komputer anti-scalding hlanle, gedhe kapasitas, transparan tutup dustprosaka, jero panganan Lumbung panggonan. Bayi cutlery saget dadi digawe panas lan disterilisasi ing dhuwur temperingure.

  • Bayi cutlery yaiku wujudhe kaya a kupu, nengsemake lan apik banget. Ing bayi cutlery yaiku digawe saka panganan bahan amanty PP materi, kang yaiku awet, aman lan awet Bayi cangkir yaiku ditumpuk ingg ingg kulkas kanggo nyimpen regane panggonan. Saget dadi digunakake ingg dyaikuhwashers, mikrofoli, lan kulkass amanly. Bayi kupu-kupu panganan skanggorage yaiku non-kanggoxic lan ora kepenak, entheng bobot, dampak resyaikutant, ora duwe cacat, dudu gampang kanggo break, asam lan alkali resyaikutant, awet lan gampang kanggo resik.

Wahsun yaiku a prsakaesional pabrik saka Maternal lan anak produk, kita Maternal lan anak produk wis a paten sertifikat, maju kualitas, lanhap rega, kena lan panas adol jaban rangkah. Sugeng rawuh kanggo kita pabrik wholeadol lan cuskanggomized Maternal lan anak produk.