Bayi Dhuwur Kursi pabrik panas adol wholeadol - Wahsun Plastik Produk

Bayi Dhuwur Kursi

Ing bayi dhuwur kursi kalebu a 4-ing-1 multi-waé kursi, a 3-ing-1 multi-waé kursi, a 2-ing-1 multi-waé kursi, a dhahar kursi - a goyang kursi - a sederhana kursi. Ing bayi dhuwur kursi yaiku digawe saka panganan bahan plastik lan yaiku digawe saka loropaken eco kulit. Ing awet njero ruangan saget dadi gampang ngusap resik karo a lembab kain.
View as  
 
  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sinau meja & kursi. Y-shaped pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • 2 ing 1 multifungsi kursi, dingningg kursi - sederhana kursi. 3 pamblokiran tray penyesuaian, Aku dadirdadintuk pangayoman aman sabuk. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain.

  • Bayi dhuwur dhahar kursi, 3-ing-1 multi-waé kursi, dhahar kursi - goyang kursi - sederhana kursi. 3-kacepetan pedal dhuwur penyesuaian, 2-kacepetan palet penyesuaian, Aku dadirdadintuk safety sabuk. Ing bayi dhuwur dhahar kursi yaiku digawe saka panganan bahan plastik, digawe saka loropaken eco kulit, lan ing awet njero ruangan saget dadi gampang ngusap resik karo a lembab kain.

  • Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-D 5-posisi reclining jog kanggo mundur, 7-posisi kanggo Heights, 3-posisi imbuhan kanggo tilem, 3-posisi kanggo tik dodadil tray, 5-titik safety sabuk. Bayi dhuwur kursi mangan wis kalih tray, siji kanggo dipakani, siji kanggo muter. Awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain, kain Siji kanggombol saget melu, melu gampang kanggo operate.

  • Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-C, 5-posisi reclining jog kanggo mundur, 7-posisi kanggo Heights, 3-posisi imbuhan kanggo tilem, 3-posisi kanggo tik dodadil tray, 5-titik safety sabuk. Bayi dhuwur mangan kursi wis kalih tray, siji kanggo dipakani, siji kanggo muter. Bayi dhuwur mangan kursi awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain, kain Siji kanggombol saget melu, melu gampang kanggo operate.

  • Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B, 5-posisi reclining jog kanggo mundur, 7-posisi kanggo Heights, 3-posisi imbuhan kanggo tilem, 3-posisi kanggo tik dodadil tray, 5-titik safety sabuk. Bayi dhuwur mangan kursi wis kalih tray, siji kanggo dipakani, siji kanggo muter. Bayi dhuwur mangan kursi awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain, kain Siji kanggombol saget melu, melu gampang kanggo operate.

Wahsun yaiku a prsakaesional pabrik saka Bayi Dhuwur Kursi, kita Bayi Dhuwur Kursi wis a paten sertifikat, maju kualitas, lanhap rega, kena lan panas adol jaban rangkah. Sugeng rawuh kanggo kita pabrik wholeadol lan cuskanggomized Bayi Dhuwur Kursi.