Ing pesenan kanggo ngiyataken manajemen - Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd
Industri Warta

Ing pesenan kanggo ngiyataken manajemen

2019-09-17
Kanggo ngiyatake manajemen, ningkatake kualitas lan luwih ningkatake kepinteran pasar, perusahaan kasebut mbangun sistem manajemen kualitas miturut syarat-syarat ISO9001: 2008 Sistem Manajemen Kualitas lan nindakake Sistem Manajemen Lingkungan ISO14000. Ngawasi proses tuku lan produksi bahan mentah kanggo mesthekake yen produk bisa memenuhi syarat pelanggan. Struktur manajemen lengkap lan kerjasama sing cedhak ing antarane departemen nggawe prosedur produksi luwih lancar lan njamin kualitas produk kanthi cepet lan cepet lan pangiriman kanthi tepat. Ing kawicaksanan kualitas âKualitas Kaping pisanan, Kredit Paling Ndhuwur, Ngapikake Konstanta, Kepuasan Pelanggan, perusahaan ketat ngontrol kualitas produk lan njamin kekurangan cacat. Tenet perusahaan kasebut yaiku "tetep, tetep, tetep janjeni, Kasedhiya dadi Kuat". Kanthi filsafat â € œPragmatic, Enterprising, Inovativeâ, kabeh staf perusahaan yakuwi supaya bisa ngetrapake pangembangan perusahaan kanthi terus-terusan lan cepet.