Kepiye kanggo milih a dhuwur kursi kanggo bayi? - Ningbo Xiangshan Wahsun Plastik & Karet Produk Co, Ltd
Industri Warta

Kepiye kanggo milih a dhuwur kursi kanggo bayi?

2019-08-29
Saka wektu bayi mangan panganan tetep, wektu kanggo nimbang tuku kursi sing dhuwur. Kursi dhuwur Kursi iki cocog kanggo bocah saka umur 2 nganti 3 taun. Kanggo milih model sing tahan lama. Sampeyan bisa nggunakake kursi sing dhuwur minangka pusat kegiatan kanggo nyusoni bocah ing kursi sing dhuwur, lan nalika kulawarga kabeh mangan, dheweke bisa lungguh ing kursi lan bisa uga ana ing garis.

Ana macem-macem jinis kursi sing dhuwur, sawetara kursi dhuwur bisa diowahi miturut pangembangan bayi, sawetara bisa diganti menyang kursi cilik supaya gampang digawa, dene liyane bisa dipasang ing meja kanggo ngirit ruang, lan luwih murah tinimbang kursi dhuwur sing biasa. .

Kursi dhuwur kayu banget populer lan katon kaya kursi dhuwur kayu sing apik. Ana sawetara kelemahane: kanggo bayi sing luwih enom, kursi banget srengenge lan ora bisa diatur, lan jogan kasebut sithik banget, nyebabake sikil bayi terus. Lan palet kayu luwih angel tetep resik tinimbang plastik utawa panel logam; kursi kaya ngono uga ora bisa diluncurake, butuh akeh ruangan lan angel ditangani.


Dadi sadurunge tuku kursi dhuwur, nimbang faktor ing ngisor iki:
1. Dasar sudhut kanggo mbiyantu nyegah kursi;
2, sawise mbungkus plastik sing kuwat, perlu kanggo ngisi kursi ing njaba kanthi kepenak
3, pinggiran ora bisa cetha
4, gampang dibersih
5, palet gampang ndandani lan bubar - luwih becik nggunakake tangan siji
6. Piranti sing ngalangi ngliwati pinggul lan sikil kanggo ngamanake bayi; tali kasebut bisa diatur
7. Nalika bocah ana ing kursi, kunci rodha supaya korsi aja muter
8. Nyetel kursi ing wektu apa wae supaya cocog karo panggunaan jangka panjang bocah.
9. Yen ora dienggo ing antarane dhaharan, gandheng kursi banjur simpen. Yen mangan ing njaba, uga gampang digawa.