Bayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl pabrik kustomisasi lan Grosir - Wahsun paling anyar paten
Bayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl
  • Air ProBayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl
  • Air ProBayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl
  • Air ProBayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl
  • Air ProBayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl
  • Air ProBayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl

Bayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl

Ing bayi pingang godhong semanggi panganan mangkok yaiku digawe saka panganan bahan PP lan ngemot ora BPA. Iku yaiku awet, aman lan awet, lan gampang kanggo resik. Bayi panganan mangkoks yaiku digawe saka sayur murni, woh murni, fyaikuh tempel pitik murni, lsp. kapan wae, ing ngendi wae. Ing mecah rod yaiku gampang kanggo genggeman lan saget tlingah panganan ing 360 derajat. Bayi panganan mangkok gaya yaiku pingang godhong semanggi gaya, cute lan warni.

Model:FSW-A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pambuka Produk:Trep kanggo ngresiki. Bahan sing aman, ora ngemot BPA. Gawe sayur murni, buah puree, puree iwak iwak, puree pitik lan sapanunggalane lan ing ngendi wae. Rod gilingan genggeman gampang bisa nahan lan bisa nggiling panganan ing sadhuwure 360 ​​derajat.


1.Produk Parameter:


Jeneng Produk
Bayi Clover Food Bowl kaping papat
Item No.
FSW-A
Materi
PP
Ukuran produk
15,5 * 15.5 * 6CM
Bobot produk
191G
QTY PER CTN 72PCS
Werna
Jambon, Biru, Ijo utawa disesuaikan
Bisa ditrapake
3 wulan ~ bayi umur 4 taun


2.Produksi Fitur


1. Pangan Kelas Pangan, Rigged, Aman lan awet
2. Lumahing Ora Luwih Apik, Gampang kanggo ngresiki Deep Card Slot Food, Ora Gampang Geser Tenan Desain Dhuwur, Stabil banget
3. Pemodelan Cartoon, Werna sing warni apik banget






3.Keuntungan Pabrik:


1.Luwih saka 20 taun ing area plastik, luwih profesional
2.Luwih saka wektu
3. nyediakake layanan paling apik sawise dodolan
4. Cara pembayaran fleksibel
5. Produk Waranti & Kasalamaran Produk


4.Packaging & Delivery Term


Info karton.
1pc / ctn, tas PP + karton
Tanggal Pangiriman
30 dina
Port
Ningbo, China
Tembung pembayaran
30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman utawa LC ing ngarep


5.FAQ


P: Suwene wektu kiriman sawise aku nggawe pesenan?
A: Gumantung saka jumlah barang sampeyan lan yen, kanggo MOQ, suwene 15-20 dina.

P: Bisa ngunjungi pabrik lan kantor sampeyan?
A: Manawa, sampeyan mesthi tampi! Kita bakal milih sampeyan ing bandara utawa stasiun.

P: Apa aku dipercaya sampeyan?
A: Amarga kita produsen profesional luwih saka 20 taun lan kita duwe barang bermutu tinggi lan paling apik sawise layanan.

P: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang-barang?
A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massa kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P: Apa aku entuk conto?
A: Ya, conto pesenan ditampani, nanging ngumpulake barang

P: Sampeyan minangka perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Produsen.

Panas Tags: Bayi Patang godhong Semanggi Panganan Bowl, Selaras, pabrik, Grosir, panas adol, paten, paling anyar, kena, kualitas, maju, andhap rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码