Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B pabrik kustomisasi lan Grosir - Wahsun paling anyar paten
Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B
  • Air ProBayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B
  • Air ProBayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B
  • Air ProBayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B
  • Air ProBayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B
  • Air ProBayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B

Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B

Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B, 5-posisi reclining jog kanggo mundur, 7-posisi kanggo Heights, 3-posisi imbuhan kanggo tilem, 3-posisi kanggo tik dodadil tray, 5-titik safety sabuk. Bayi dhuwur mangan kursi wis kalih tray, siji kanggo dipakani, siji kanggo muter. Bayi dhuwur mangan kursi awet upholsteri saget gampang dadi ngusap resik karo a lembab kain, kain Siji kanggombol saget melu, melu gampang kanggo operate.

Model:CY-B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pambuka Produk:Kursi reclining 5-posisi kanggo mundur, 7 posisi kanggo dhuwur, penyesuaian posisi 3 kanggo santai, 3 posisi kanggo tray dobel, sabuk safety 5-titik. Loro tray, siji kanggo panganan, siji kanggo muter. Upholstik sing awet bisa disapu resik kanthi kain sing lembab, Tombol siji bisa melu, gampang dioperasi.


1.Produk Parameter:


Jeneng Produk
Kursi Tinggi Bayi (Versi B)
Item No.
CY-B
Materi
PP + PU
Ukuran produk
58 * 77 * 102CM
Bobot produk
7.5 ~ 8.00KGS
Sertifikat Laporan EN
Werna
Kampanye, jambon, abang, ijo, biru, ireng utawa disesuaikan
Bisa ditrapake
3 wulan ~ bayi umur 4 taun


2.Produksi Fitur


1. Instal gratis, Laras kanggo Backrest, Tray Dobel, Kursi, Sikil
2. Plastik bahan panganan, Kulit sing ramah Eco
3. Sabuk aman sing aman, limang titik sabuk aman




3.Keuntungan Pabrik:


1.Luwih saka 20 taun ing area plastik, luwih profesional
2.Luwih saka wektu
3. nyediakake layanan paling apik sawise dodolan
4. Cara pembayaran fleksibel
5. Produk Waranti & Kasalamaran Produk


4.Packaging & Delivery Term


Info karton.
1pc / ctn, tas PP + karton
Tanggal Pangiriman
30 dina
Port
Ningbo, China
Tembung pembayaran
30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman utawa LC ing ngarep


5.FAQ


P: Suwene wektu kiriman sawise aku nggawe pesenan?
A: Gumantung saka jumlah barang sampeyan lan yen, kanggo MOQ, suwene 15-20 dina.

P: Bisa ngunjungi pabrik lan kantor sampeyan?
A: Manawa, sampeyan mesthi tampi! Kita bakal milih sampeyan ing bandara utawa stasiun.

P: Apa aku dipercaya sampeyan?
A: Amarga kita produsen profesional luwih saka 20 taun lan kita duwe barang bermutu tinggi lan paling apik sawise layanan.

P: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang-barang?
A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massa kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P: Apa aku entuk conto?
A: Ya, conto pesenan ditampani, nanging ngumpulake barang

P: Sampeyan minangka perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Produsen.

Panas Tags: Bayi Dhuwur Kursi Mangan Malam CY-B, Selaras, pabrik, Grosir, panas adol, paten, paling anyar, kena, kualitas, maju, andhap rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码