Bayi Paus Sedina kemawon pabrik kustomisasi lan Grosir - Wahsun paling anyar paten
Bayi Paus Sedina kemawon
  • Air ProBayi Paus Sedina kemawon
  • Air ProBayi Paus Sedina kemawon
  • Air ProBayi Paus Sedina kemawon
  • Air ProBayi Paus Sedina kemawon

Bayi Paus Sedina kemawon

Ing bayi lauk paus parikan yaiku digawe saka grapyak lingkungan plush materi, kang yaiku sehat, lingkungan grapyak, ssakat lan nyaman, dadi iku ing bayi saget lenggah kanthi kepenak. Miturut kangtindak ing ertindaknomis desain saka ing bayi, ing bayi lauk paus parikan ngrangsang ing bayi's mlanhiri potensial, ing pakulinan saka ing mlanhiri jedhing, nggawe ing bayi liyane nyaman kangtindak nggunakake, lan exercyaikues ing pakulinan saka ing bayi kangtindak tindak kangtindak ing kangtindakilet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pambuka Produk:Kanthi nggunakake materi papan perlindungan lingkungan, sehat lan ramah lingkungan, alus lan kepenak. Ora enak, ora kepenak yen bayi wis lenggah.Menurut desain ergonomis bayi, ngrangsang potensial bayi, kebiasaan jamban mandiri, supaya bayi nggunakake luwih kepenak, olahraga pakulinan bayi menyang jamban.


-Njaluk sampeyan anget, nanging uga promosi hip lan kepenak, nambah sirkulasi getih.
- Gampang nggunakake, mbusak lan ngumbah.


1.Produk Parameter:


Jeneng Produk
Potongan Bayi Bayi
Item No.
ZBQ-A
Materi
PP
Ukuran produk
35 * 30 * 33CM
Bobot produk
1.2KGS
Sertifikat 1375PCS / 2875PCS / 3380PCS
Werna
Biru utawa disesuaikan
Bisa ditrapake
3 wulan ~ bayi umur 4 taun


2.Produksi Fitur


1. Werna cute sing apik banget narik kawigaten bayi lan ngajak wong-wong mau lunga kanthi apik
2. Kandhang alus mbantu bocah rumangsa latihan nalika potty, ing wektu iki uga planggaran rasias sing bisa dicopot
3.ningkaran mundur




3.Keuntungan Pabrik:


1.Luwih saka 20 taun ing area plastik, luwih profesional
2.Luwih saka wektu
3. nyediakake layanan paling apik sawise dodolan
4. Cara pembayaran fleksibel
5. Produk Waranti & Kasalamaran Produk


4.Packaging & Delivery Term


Info karton.
1pc / ctn, tas PP + karton
Tanggal Pangiriman
30 dina
Port
Ningbo, China
Tembung pembayaran
30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge kiriman utawa LC ing ngarep


5.FAQ


P: Suwene wektu kiriman sawise aku nggawe pesenan?
A: Gumantung saka jumlah barang sampeyan lan yen, kanggo MOQ, suwene 15-20 dina.

P: Bisa ngunjungi pabrik lan kantor sampeyan?
A: Manawa, sampeyan mesthi tampi! Kita bakal milih sampeyan ing bandara utawa stasiun.

P: Apa aku dipercaya sampeyan?
A: Amarga kita produsen profesional luwih saka 20 taun lan kita duwe barang bermutu tinggi lan paling apik sawise layanan.

P: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang-barang?
A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massa kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P: Apa aku entuk conto?
A: Ya, conto pesenan ditampani, nanging ngumpulake barang

P: Sampeyan minangka perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Produsen.

Panas Tags: Bayi Paus Potty, Selaras, pabrik, Grosir, panas adol, paten, paling anyar, kena, kualitas, maju, andhap rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码