Portable Anti-slip Latihan 2 Langkah Plastik Langkah Stool kanggo Bocah-bocah pabrik kustomisasi lan Grosir - Wahsun paling anyar paten
Portable Anti-slip Latihan 2 Langkah Plastik Langkah Stool kanggo Bocah-bocah
  • Air ProPortable Anti-slip Latihan 2 Langkah Plastik Langkah Stool kanggo Bocah-bocah

Portable Anti-slip Latihan 2 Langkah Plastik Langkah Stool kanggo Bocah-bocah

Putawatable tanpa slip pelatihan yaiku cocog kanggo bocah 2-langkah plastik langkah bangku langkah bangku bangku lipat langkah bangku saget dadi diuripake liwat karo siji tangan. Thyaiku bocah plastik bangku yaiku cocog kanggo pawon, jedhing, RV, anake lan liyane daditter langkahs, kanggo tangga tangga hlanles, gampang kanggo nindakake utawa dadid langkah bangku.

Model:WS-S5

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Produksi Pambuka Latihan Anti-slip Portable 2 Langkah Stool Plastik Kanggo Anak-anak


undhak-undhakan anak-anak langkah stool kualitas anak kanggo bocah-bocah gedhe langkah-langkah ing pawon, kamar mandi, RV, bocah-bocah lan liya-liyane.
sikil sikil lempitan digunakake kanggo bocah sikil dhingklik utawa dhingklik langkah anak-anak, dhingklik dhingklik dhingklik Gandhang sikil bisa dibukak nganggo siji lengan tangan.
Gunakake kanggo undhak-undhakan undhak-undhakan undhak-undhakan kanggo tangga sing gampang utawa turu


2.Produk Parameter (Spesifikasi) Stool Lempongan Plastik, Kursi lempeng cilik, portebel




Jeneng Produk
Latihan Anti-slip Portable 2 Langkah Stool Plastik Kanggo Anak
Item No.
WS-S5
Materi
PP
Ukuran produk
36 * 36 * 34cm
Bobot produk
1280G
Werna
GRAY utawa Selaras
Bisa ditrapake
OEM + ODM


3.Keuntungan Pabrik:


1.Luwih saka 20 taun ing area plastik, luwih profesional
2.Luwih saka wektu
3. nyediakake layanan paling apik sawise dodolan
4. Cara pembayaran fleksibel
5. Produk Waranti & Kasalamaran Produk


4.Packaging & Delivery Term


Unit sade
Instruksi kertas
Info karton.
ukuran karton: 38 * 36 * 93cm, 12pcs / karton
Tanggal Pangiriman
30 dina
Tembung pembayaran
30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge pengiriman


5.FAQ


P: Sepira suwene wektu kiriman sawise nyelehake pesenan? Q: Suwene wektu kiriman sawise aku menehi pesenan?
A: Tergantung saka jumlah barang sampeyan lan yen, kanggo MOQ, iku udakara 15-20 dina.

P: Bisa ngunjungi pabrik lan kantor sampeyan?
A: Manawa, sampeyan mesthi tampi! Kita bakal milih sampeyan ing bandara utawa stasiun.

P: Apa aku dipercaya sampeyan?
A: Amarga kita produsen profesional luwih saka 20 taun lan kita duwe barang bermutu tinggi lan paling apik sawise layanan.

P: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang-barang?
A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massa kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P: Apa aku entuk conto?
A: Ya, conto pesenan ditampani, nanging ngumpulake barang

P: Sampeyan minangka perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Produsen.

P: Apa bayaran sampeyan?
A: 30% simpenan, 70% pambayaran sadurunge kirim

Panas Tags: Portable Anti-slip Latihan 2 Langkah Plastik Langkah Stool kanggo Bocah-bocah Selaras, pabrik, Grosir, panas adol, paten, paling anyar, kena, kualitas, maju, andhap rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码