tembok dipasang ngepel sapu wadhah jedhing Lumbung pabrik kustomisasi lan Grosir - Wahsun paling anyar paten
tembok dipasang ngepel sapu wadhah jedhing Lumbung
  • Air Protembok dipasang ngepel sapu wadhah jedhing Lumbung

tembok dipasang ngepel sapu wadhah jedhing Lumbung

Dipasang tembok ngepel swap kanggo jedhing loker, iki serba guna ngadeg saget dadi digunakake kanggo nggantung olahraga barang, hardware kanggools, reresik kanggools, pawon utensils, lsp. Ing serba guna kurung wis an banget pilihan saka internal gesekan Ngalahake lan pancingan kanggo liyane tujuan. Iku wis a sudhut sawetara saka kanggools: dudu mung saget ngatur sapu, ngepels, nanging uga punapa mawon kanggool karo pancingan.

Model:WS-G4

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Produksi Pambuka Para Pemegang Gapu Kayu Sing Paling Kuat

Pamilik tugas multi iki bisa digunakake kanggo nggantungake barang olah raga, alat hardware, alat cuci, alat pawon, sapanunggalane. Apik banget nganggo genggaman gesekan internal lan pancing kanggo tujuan liyane.
Rilis gampang kanthi ngangkat gagang, muter bal kanthi otomatis nyetel saben kekandelan lan nangani kanthi aman.
Nganggo macem-macem alat: Ora mung ngatur sapu, pulp, nanging alat apa wae.
Saben werni ngemu bobot 7 bobot. Aja nggunakake iki kanggo rakes lan shovels. dheweke bakal bobot banget. Iki digawe kanggo sapu lan pulut. Iki uga gumantung ing bahan tembok lan jinis sauh sing digunakake kanggo dipasang ing tembok kasebut.
Recomend kapasitas bobot maksimum saben werni: Kurang saka 7 pon.
Ditempelake ing tembok kanthi ngawut-awut. Cepet lan Gampang ndandani, ngawut-awut kanggo nyekel penganjur tembok tembok supaya njamin kuwat lan kuwat.


2.Produk Parameter (Spesifikasi) tembok dipasang wadhah kamar mandhi wadhah


Jeneng Produk
tembok dipasang wadhah sapu wadhah empon
Item No.
WS-G4
Materi
PS
Ukuran produk
45 * 10.5 * 7CM
Bobot produk
540G
Werna
GRAY utawa Selaras
Bisa ditrapake
OEM + ODM


3.Produksi Fitur lan Aplikasi tembok dipasang wadhah sapu wadhah empon


Rilis gampang kanthi ngangkat gagang, nggulung bal kanthi otomatis nyetel saben kekandelan lan nangani kanthi aman



4. Keuntungan Pabrik:


1.Luwih saka 20 taun ing area plastik, luwih profesional
2.Luwih saka wektu
3. nyediakake layanan paling apik sawise dodolan
4. Cara pembayaran fleksibel
5. Produk Waranti & Kasalamaran Produk


5.Packaging & Delivery Term


Unit sade
Instruksi kertas
Info karton.
Ukuran karton: 46,5 * 42 * 46cm, 24pcs / karton
Tanggal Pangiriman
30 dina
Tembung pembayaran
30% deposit sadurunge ngasilake, 70% sadurunge pengiriman


6.FAQ


P: Suwene wektu kiriman sawise aku nggawe pesenan?
A: Tergantung saka jumlah barang sampeyan lan yen, kanggo MOQ, iku udakara 15-20 dina.

P: Bisa ngunjungi pabrik lan kantor sampeyan?
A: Manawa, sampeyan mesthi tampi! Kita bakal milih sampeyan ing bandara utawa stasiun.

P: Apa aku dipercaya sampeyan?
A: Amarga kita produsen profesional luwih saka 20 taun lan kita duwe barang bermutu tinggi lan paling apik sawise layanan.

P: Apa bisa nggunakake logo dhewe utawa ngrancang barang-barang?
A: Ya, logo lan desain khusus kanggo produksi massa kasedhiya, nanging kita butuh wewenang.

P: Apa aku entuk conto?
A: Ya, conto pesenan ditampani, nanging ngumpulake barang

P: Sampeyan minangka perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Produsen.

P: Apa bayaran sampeyan?
A: 30% simpenan, 70% pambayaran sadurunge kirim

Panas Tags: tembok dipasang ngepel sapu wadhah jedhing Lumbung, Selaras, pabrik, Grosir, panas adol, paten, paling anyar, kena, kualitas, maju, andhap rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码